przyjazd 24 wrz 20
wyjazd 25 wrz 20
  • Najlepsza cena tylko na naszej www
, Wrocław

Szef Kuchni poleca

Propozycje Szefa Kuchni

Nasz Szef Kuchni Zbigniew Koźlik niezmiennie od wielu lat zaskuje naszych Gości swoimi autorskimi pomysłami. Produkty regionalne to podstawa Jego kuchni.

Teraz każdy może przygotować takie same dania w domu. Sprawdzą się idealne na miłe popołudnie w gronie rodzinym lub romantyczny wieczór.

Przedstawiamy kilka przepisów.....zaczynamy gotować!!!

Propozycje Szefa Kuchni
Propozycje Szefa Kuchni

Polecam

Przepyszne, urozmaicone śniadania z pięknym widokiem. Polecam!!!

Katarzyna tripadvisor

Ciekawe przepisy

Aby nie dać się chłodnym wieczorom nadchodzącej jesieni polecamy przygotować rozgrzewającą zupę według przepisu Szefa Kuchni.

Smaki jesieni odkryjemy z pewnością przygotowując comber z muflona z tymbalikiem pełnym grzybów.

 

Ciekawe przepisy
Ciekawe przepisy

Super bankiet

Organizacja bankietu w tym hotelu była bardzo dobrą decyzją. Profesjonalna obsługa i dobre jedzenie!!!

Ja76 tripadvisor

Wyśmienita kuchnia

Pyszna kuchnia, uzależniające torty.

Justyna 123 tripadvisor

Bardzo dobre wrażenia

Śniadania bardzo smaczne urozmaicone. Doskonale polozenie.Apartament wart swojej ceny. Bardzo mila profesjonalna obsluga.

Sebastianwied booking 10

Przyjecie Komunijne

Bardzo polecam Hotel HP Park Plaza na organizację komunii we Wrocławiu. Pyszne jedzenie i profesjonalna obsługa.

gmereka tripadvisor

Zapraszamy do wspólnego gotowania

Przepis 1 

SER ŚLUBOWSKI NA SAłATCE Z MARYNOWANYCH BURAKÓW

SKŁADNIKI:

  • ser ślubowski
  • 1 młody burak
  • razmaryn, tymianek, liść laurowy
  • marynata: sok jabłkowy, ocet jabłkowy, łyżeczka miodu, odrobina soli
  • sos vinaigrette: 2 łyżki syropu z kwiatów czarnego bzu, łyżka oleju lnianego, łyżka octu jabłkowego i łyżka oleju z pestek dyni
  • miks sałat: rukola, portulaka, roszponka

Umytego buraka pieczemy lub gotujemyz dodatkiem rozmarynu, tymianku i liścia laurowego. Studzimy, obieramy i kroimy w plastry. Marynujemy w soku jabłkowym wymieszanym z octem jabłkowym, miodem i szczyptą soli.Buraczki możemy włożyć do marynaty na kilka dni przed przygotowaniem sałatki ( w całosci ). Jeżeli przygotujemy tuż przed podaniem, trzymamy w zalewie ok. 10-15 minut.

Na talerzu układamy sałaty, polewamy sosem vinaigrette. Obok układamy pokrojone w plastry buraczki z zalewy, na nie wykladamy pokrojony dekoracyjnie ser i również polewamy sosem.

Zbigniew Koźlik 

Szef kuchni 

 

Zarezerwuj 10% taniej!
kod: HP
Zdjęcie prezentu
odbieraj zniżki i prezenty w programie HP PARK Szczegóły wkrótce
Newsletter
Wybierz hotel
  • HP Park Plaza Wrocław****
  • HP Park Olsztyn***
  • HP Park Poznań
przyjazd 24 wrz 20
wyjazd 25 wrz 20
zarezerwuj Wybierz hotel
  • Najlepsza cena tylko na naszej www
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij