Anreise ab 20 Jan 21
Abreise bis 21 Jan 21
  • Bester Preis nur auf unserer Website
, Wrocław

Szef Kuchni poleca

Propozycje Szefa Kuchni

Nasz Szef Kuchni Zbigniew Koźlik niezmiennie od wielu lat zaskuje naszych Gości swoimi autorskimi pomysłami. Produkty regionalne to podstawa Jego kuchni.

Teraz każdy może przygotować takie same dania w domu. Sprawdzą się idealne na miłe popołudnie w gronie rodzinym lub romantyczny wieczór.

Przedstawiamy kilka przepisów.....zaczynamy gotować!!!

Propozycje Szefa Kuchni
Propozycje Szefa Kuchni

Polecam

Przepyszne, urozmaicone śniadania z pięknym widokiem. Polecam!!!

Katarzyna tripadvisor

Ciekawe przepisy

Aby nie dać się chłodnym wieczorom nadchodzącej jesieni polecamy przygotować rozgrzewającą zupę według przepisu Szefa Kuchni.

Smaki jesieni odkryjemy z pewnością przygotowując comber z muflona z tymbalikiem pełnym grzybów.

 

Ciekawe przepisy
Ciekawe przepisy

Wyśmienita kuchnia

Pyszna kuchnia, uzależniające torty.

Justyna 123 tripadvisor

Sehr gute Erfahrung

Das Frühstück ist sehr lecker und abwechslungsreich. Ausgezeichnete Lage. Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis. Sehr netter professioneller Service.

Sebastianwied booking 10

Abendmahlsempfang

Ich empfehle das HP Park Plaza Hotel für die Organisation der Kommunion in Breslau. Leckeres Essen und professioneller Service.

gmereka tripadvisor

Zapraszamy do wspólnego gotowania

Przepis 1 

SER ŚLUBOWSKI NA SAłATCE Z MARYNOWANYCH BURAKÓW

SKŁADNIKI:

  • ser ślubowski
  • 1 młody burak
  • razmaryn, tymianek, liść laurowy
  • marynata: sok jabłkowy, ocet jabłkowy, łyżeczka miodu, odrobina soli
  • sos vinaigrette: 2 łyżki syropu z kwiatów czarnego bzu, łyżka oleju lnianego, łyżka octu jabłkowego i łyżka oleju z pestek dyni
  • miks sałat: rukola, portulaka, roszponka

Umytego buraka pieczemy lub gotujemyz dodatkiem rozmarynu, tymianku i liścia laurowego. Studzimy, obieramy i kroimy w plastry. Marynujemy w soku jabłkowym wymieszanym z octem jabłkowym, miodem i szczyptą soli.Buraczki możemy włożyć do marynaty na kilka dni przed przygotowaniem sałatki ( w całosci ). Jeżeli przygotujemy tuż przed podaniem, trzymamy w zalewie ok. 10-15 minut.

Na talerzu układamy sałaty, polewamy sosem vinaigrette. Obok układamy pokrojone w plastry buraczki z zalewy, na nie wykladamy pokrojony dekoracyjnie ser i również polewamy sosem.

Zbigniew Koźlik 

Szef kuchni 

 

Zarezerwuj 10% taniej!
Code: HP
Foto Geschenke
odbieraj zniżki i prezenty w programie HP PARK Szczegóły wkrótce
Newsletter
Hotel
  • HP Park Plaza Wrocław****
  • HP Park Poznań
Anreise ab 20 Jan 21
Abreise bis 21 Jan 21
Buchen Sie Hotel
  • Bester Preis nur auf unserer Website
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen