прибытие 02 дек 20
выезд 03 дек 20
  • Лучшая цена только на нашем сайте
, Wrocław

Szef Kuchni poleca

Воспользуйтесь предложением "Конференции за 1 злотый"
Воспользуйтесь предложением "Конференции за 1 злотый"
Медовые выходные
Медовые выходные
Wigilia catering
Wigilia catering
Vouchery pobytowe
Vouchery pobytowe
Oferty specjalne
Oferty specjalne
Romantyczny pobyt dla dwojga
Romantyczny pobyt dla dwojga

Propozycje Szefa Kuchni

Nasz Szef Kuchni Zbigniew Koźlik niezmiennie od wielu lat zaskuje naszych Gości swoimi autorskimi pomysłami. Produkty regionalne to podstawa Jego kuchni.

Teraz każdy może przygotować takie same dania w domu. Sprawdzą się idealne na miłe popołudnie w gronie rodzinym lub romantyczny wieczór.

Przedstawiamy kilka przepisów.....zaczynamy gotować!!!

Propozycje Szefa Kuchni
Propozycje Szefa Kuchni

Polecam

Przepyszne, urozmaicone śniadania z pięknym widokiem. Polecam!!!

Katarzyna tripadvisor

Ciekawe przepisy

Aby nie dać się chłodnym wieczorom nadchodzącej jesieni polecamy przygotować rozgrzewającą zupę według przepisu Szefa Kuchni.

Smaki jesieni odkryjemy z pewnością przygotowując comber z muflona z tymbalikiem pełnym grzybów.

 

Ciekawe przepisy
Ciekawe przepisy

Wyśmienita kuchnia

Pyszna kuchnia, uzależniające torty.

Justyna 123 tripadvisor

Очень хорошие впечатления

Завтраки очень вкусные разнообразные. Отличное расположение. Номер стоит своих денег. Очень хороший профессиональный сервис

Sebastianwied booking 10

Торжество Первого Святого Причастия

Очень рекомендую Hotel Park Plaza во Вроцлаве для организации Первого Святого Причастия. Вкусная еда и профессиональное обслуживание.

gmereka tripadvisor

Zapraszamy do wspólnego gotowania

Przepis 1 

SER ŚLUBOWSKI NA SAłATCE Z MARYNOWANYCH BURAKÓW

SKŁADNIKI:

  • ser ślubowski
  • 1 młody burak
  • razmaryn, tymianek, liść laurowy
  • marynata: sok jabłkowy, ocet jabłkowy, łyżeczka miodu, odrobina soli
  • sos vinaigrette: 2 łyżki syropu z kwiatów czarnego bzu, łyżka oleju lnianego, łyżka octu jabłkowego i łyżka oleju z pestek dyni
  • miks sałat: rukola, portulaka, roszponka

Umytego buraka pieczemy lub gotujemyz dodatkiem rozmarynu, tymianku i liścia laurowego. Studzimy, obieramy i kroimy w plastry. Marynujemy w soku jabłkowym wymieszanym z octem jabłkowym, miodem i szczyptą soli.Buraczki możemy włożyć do marynaty na kilka dni przed przygotowaniem sałatki ( w całosci ). Jeżeli przygotujemy tuż przed podaniem, trzymamy w zalewie ok. 10-15 minut.

Na talerzu układamy sałaty, polewamy sosem vinaigrette. Obok układamy pokrojone w plastry buraczki z zalewy, na nie wykladamy pokrojony dekoracyjnie ser i również polewamy sosem.

Zbigniew Koźlik 

Szef kuchni 

 

Zarezerwuj 10% taniej!
код: HP
Фото подарки
odbieraj zniżki i prezenty w programie HP PARK Szczegóły wkrótce
Новостная рассылка
Выберите отель
  • HP Park Plaza Wrocław****
  • HP Park Olsztyn***
  • HP Park Hotel Poznań
прибытие 02 дек 20
выезд 03 дек 20
БРОНИРУЙ Выберите отель
  • Лучшая цена только на нашем сайте
Этот веб-сайт использует файлы Cookies.

При его просмотре вы соглашаетесь с использованием файлов Cookies в соответствии с настройками Вашего браузера. Подробнее в политике конфиденциальности.

ОК, закройте