Obchody rozpoczęły się w sali HP Rotunda, gdzie goście zasiedli przy elegancko udekorowanych stołach. Szef kuchni Restauracji Panorama Wrocław przygotował wyjątkowe menu, w którym wyróżniały się krem z pieczonej dyni z kurkami i ananasem oraz pierś z kaczki z kluskami serowymi, salsą z buraka i aromatycznym sosem.
Kulminacyjnym punktem wieczoru była projekcja filmu podsumowującego 25 lat działalności hotelu. W przemówieniach dyrektora i przedstawicieli zarządu podkreślono znaczenie tego jubileuszu, dziękując gościom za zaufanie, a pracownikom za wkład w sukces obiektu.
Po części oficjalnej odbył się koncert zespołu The Second Line, który zapewnił nastrojową muzykę jazzową i bluesową. Wieczór zwieńczyło wniesienie dużego jubileuszowego tortu, który cieszył się uznaniem uczestników.
Hotel HP Park Plaza dziękuje wszystkim, którzy przez 25 lat tworzyli jego historię.
Zapraszamy do dalszej współpracy!